fredag 8. september 2017

Blemme på tungen

After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Slike små hvite som man så vidt ser men som er utrolig plagsomme.

På tungen kan dette arte seg som for eksempel fargeforandringer, endringer i slimhinnestruktur eller også i form av væskefylte blemmer og sår, . Her får du tips til å unngå blemmer og munnsår. Hva er det som gjør at man får blemmer på tungen sånne små hvite eller rødeprikker. Har vært veldig plaget med det en stund og det er veldig irriterende for det .

Har fått små hvite (ca mm) blemmer på tungespissen. Når jeg drar med neglen over tungen, ser den skjellete ut. After er tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, . Har du blemmer på tunga som du vil bli kvitt?


Det har kommet inn en del tips til oss på nettopp det problemet. Jeg har bestandig hatt problemer med små smertefulle blemmer på tunga. Men det har stort sett bare vært av gangen, og gått noen uker . Har hatt blemme eller noe vi kaller jugeblemme på tungen i over uker nå.

Uten at jeg har merket det selv, så har jeg fått utrolig store og stygge blemmer på tungen. Men nå som jeg vet om de, så irritere de veldig mye. Siste tida har jeg fått blemmer på tunga. Muntlige hetteglass: blod blemmer på tungen. En blisterpakning er en blod blemme som ikke er fylt med en klar væske, men i stedet fylles med blod.


Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) . After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og varer. Et munnsår ser ut som en liten, væskefylt blemme på leppen eller rett . Hun gikk og pekte på tunga og sa det var vondt, uten at vi kunne se noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg