onsdag 20. september 2017

Slutt å røyke

Det kan være nyttig å prøve flere metoder når man skal slutte å røyke. Her er ti gode tips for å klare å slutte å røyke. Røykeslutt vil hjelpe deg som ønsker å slutte å røyke til et røykfritt liv.

Du kan opprette egen dagbok, få råd i forumet og lese våre tips om røykestopp. Hvis du er avhengig av røyk, men ønsker å slutte, så finner du en rekke tips til. Dette er en selvfølgelighet, og ikke særlig motiverende for ditt røykeslutt.


Det er vel på tide å slutte, er det ikke?

For mange er det enklere å kutte røyken når de har en plan som de legger opp og følger. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig vil bedre helsen din så mye, vil du kanskje bli overrasket over å få vite hvor . SPØR LEGEN OM SLUTTEHJELP: Fastlegen kan gi råd om røykeslutt og informere om legemidler som kan være en hjelp i slutteprosessen, . Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen! For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av . Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke.


Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å finne motivasjonen? Helsedirektoratet gir deg fem gode tips som gjør det enklere å stumpe røyken for godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg