mandag 18. september 2017

Hvilken smokk er best

Jeg lurer på hvilke smokker som har funket best hos deres små? Min første tok MAM 0-2mnd med en gang og gikk helt fint videre med 0-6mnd . Forum › Diskusjoner › Klær og utstyrBufretLignende20. Hvilke erfaringer har dere med forskjellige merker smokker? Lillebror fikk MAM sin for nyfødt, men han fikk liksom aldri helt tak på den.


Hvilke flasker og smokker kan brukes om hverandre. Skal kjøpe smokk, hvilken anbefaler dere?

Jeg synes NUK sine smokker (og de med lignende form) er de beste. Små babyer har et naturlig sugebehov, og kan ha glede av å bruke smokk. Tips til hvilken smokk som er best for din baby, og råd om hvor . Bare litt nysgjerrig på hva dere andre bruker slags smokk? Har bare prøvd nuk og mam her, er ikke sikker på hva Jakob liker best enda!


Hvilken type smokk man skal velge er en smakssak. Latex er det beste materialet for narresmokker fordi det er slitesterkt. De aller fleste småbarn her i landet bruker smokk, i kortere eller lengre perioder.


Dette materialet har altså ikke noen best før-dato.

Har lyst til å kjøpe smokker med navn på. Når ammingen eller flaskematingen er godt etablert hos den nyfødte, kan en smokk gi god trøst. Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på . Oppdag MAM-smokkeserien og finn den perfekte smokken for babyen din. Vi bruker informasjonskapsler for garantere best mulig service.


MAMs silkesmokk er lagd av silikon, men ikke av hvilken som helst slags silikon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg