torsdag 28. september 2017

Intimbarbering

Vi er så inne i den bobla om at kvinner ikke skal ha hår, at man begynner å tro at det er naturlig. Det gjelder å behandle den følsomme huden i intimsonen med forsiktighet. Her får du tips for en skånsom intimbarbering.

Men intimbarbering er ikke noe vi bare gjør én gang, den må stadig vedlikeholdes. Og noen synes kanskje hele greia blir så slitsom at de bare . INTIMBARBERING: En eksotisk dansers tips om hvordan få en perfekt intimbarbering inkluderer eksfoliering, babyolje og alkohol. Små kutt, rifter og hår som vokser ned i huden kan også forårsake infeksjon.

Nøkkelen ved intimbarbering er å irritere huden så lite som mulig. Du har derfor sikkert hørt og lest mye forskjellig om intimbarbering. Intimpleie og intimbarbering er ikke alltid så lett.


De aller fleste intimbarberer seg helt eller delvis, men mange har i dag problemer med irritasjon, kløe og røde . I dag tenkte jeg å ta for meg intimbarbering, altså underlivet. Om dere ønsker senere at jeg skal skrive om generell barbering kan jeg det også. Vurder om den frisyren du ender opp med tåler dagens lys eller om du heller skal vente et ukmed intimbarbering i forhold til aktuelle planer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg