fredag 29. september 2017

Beste fuktighetskrem

Dette er fuktighetskremer som er beregnet til ansikt, med formål å supplere naturens beskyttelse og hindre uttørking, forklarer Andersen. Lover: En fuktighetskrem til tørr hud som skal beskytte og mykgjøre. Krem fra La Roche-Posay vinner stor test.

Men en langt rimeligere HTH-krem tilfører huden mest fuktighet. Fuktighetskremer er egnet både for forebygging og pleie av tørr hud. For optimal effekt bør huden smøres ganger daglig, og alltid etter dusj og vask.


Det finnes en jungel av fuktighetskremer der ute, derfor har Klikk.

Den vi likte aller best, var også testens rimeligste. En bodylotion inneholder normalt mindre fettstoffer enn en fuktighetskrem. Ikke dyrest som er best: Testen av fuktighetskremer viser at det ikke er dyrest som er best. Test av Norges mest solgte fuktighetskremer. Lilleborg søker hele tiden etter de beste ingredienser ut fra både et helse- og miljøperspektiv.


Fuktighetskremer er en viktig del av hudpleie rutine for alle hudtyper. Spesielt når din hudtype er tørr, kan du ikke gå glipp av å legge til en fuktighetskrem . Fuktighetskrem på størrelse med en ert holder for hele ansiktet. Denne deodoranten er en av de beste på markedet for å holde deg tørr under .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg