tirsdag 12. september 2017

Symptomer feber

I tillegg til økt kroppstemperatur kan feberen føre til muskelsmerter, hodepine, slapphet, dårlig søvn og vonde drømmer. Feber, forhøyet kroppstemperatur som følge av en sykelig tilstand. Feber er et symptom, ikke en sykdom i seg selv.

Fagstoff: Symptomer på feber - kuldefølelse og frostrier når feberen stiger varme og svetterier når feberen synker hodepine svimmelhet . Feber er et svært vanlig sykdomstegn og også en hyppig årsak til legebesøk. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy?

Feber i seg selv er ikke en sykdom, men kan være et symptom på en rekke ulike tilstander. Ved typisk influensa kommer symptomene brått, med feber, muskelsmerter, hodepine, påvirket allmenntilstand og tørrhoste, sier hun. Man får ømme muskler og led hodepine, feber mellom 38-grader. Du har typisk flere av følgende symptomer: Hodepine.


Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Legen er nødt til å se på feberen sammen med andre symptomer for å kunne . Feber er i seg selv ingen sykdom, men et viktig symptom på flere typer sykdommer og har alltid en årsak. Feber forårsakes av inflammatoriske mediatorer hvorav .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg