torsdag 7. september 2017

Tett i øret

Re: espen: Jeg har samme problem, og har vært tett i høyre øret i dager, begynner å gå meg litt på nervene nå. Proppen løsna litt i dag, og det gjorde drit vondt . Om man er forkjølet kan man også ha en følelse av at man er tett i øret, selv om dette ikke stemmer.

Da vil du oppleve at det er tett i høyre øre, mens det på venstre side kanskje oppleves normalt, dvs at du får det merkbare ploppet som . Hvordan oppstår dottene og hvordan blir man kvitt dem? Våknet en dag, og plutselig var jeg tett i ørene. BufretLignendeNår øretrompeten er tett mister man også den naturlige drenasjen.

Et av hovedargumentene for å sette inn dren i øret på barn med væske i øret, har vært at . Dersom denne voksen ikke blir transportert ut, danner det seg en propp som kan gi problemer . Det er den vanligste grunnen til å få ørene tett av voks, har Brynjulf Barexstein, som er allmennlege og sjefsvarlege på Lommelegen. Jeg våknet noen netter siden med dotter i det venstre øret. Tett øretrompet kan gi dottfølelse i øret.


Det ene øret kjennes ut som at det er blitt tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg