torsdag 7. september 2017

Åpent apotek

Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge. BufretLignendeAlltid Åpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Apotek Helsehuset Fredrikstad er vaktapotek i Østfold og åpent alle dager hele året. Vi befinner oss i etg i Helsehuset vis-a-vis Fredrikstad Stadion på . Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i året (også helligdager 12:- 18:00).


Apotek Sfinxen ligger sentralt på Majorstua og har åpent alle dager i året. Vi har god kompetanse på og fører et stort utvalg av hudpleieprodukter.

Apotek Legevakten er hele Stor-Oslo`s vaktapotek og ligger på Oslo Legevakt i Storgata 40. Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Døgnåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica . Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede.


Vi registrerer betydelige forventninger fra apotek allerede. Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre. Apotekene som ligger i kjøpesentre holder åpent så lenge kjøpesenteret er åpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg