tirsdag 26. september 2017

Omega 3

Omega-er en gruppe av såkalte essensielle fettsyrer. Dette er fettsyrer som kroppen trenger jevnlig, men ikke lager selv. Omega-3-fettsyre (også n-og ω-3) er betegnelsen på en familie av flerumettede fettsyrer som alle har én dobbeltbinding på karbonatom nummer tre fra .

Kroppen er avhengig av å få omega 3-fettsyrer fra maten vi spiser. Fra planter kan vi få den korte omega 3-fettsyren alfalinolensyre (ALA) og fra sjødyr kan vi få . Er det nok av omega-fettsyrer i plantebasert, vegansk og vegetarisk kosthold? Plantebaserte kostholdsmønstre er rike på grønnsaker, nøtter, kjerner, .

Vår Omega inneholder 2 naturlig omega er renset for miljøgifter og opptaket i kroppen er bra. Omega er bra for ledd og muskler, hjerte, hjerne og syn, . Omega-benefits your body in a lot of ways – learn how it improves your health, the ideal omega 3:ratio to strive for, and what the best omega-sources are. Riktig fettsyre-balanse er viktig for god helse. De fleste får i seg for mye omega og for lite omega 3. De siste 40-år har det skjedd store endringer i kostholdet . Omega-fats have a variety of health benefits related to their anti-inflammatory properties.


The omega-fats come in three main forms: DHA, EPA, and ALA. When it comes to fat, there's one type you don't want to cut back on: omega-fatty acids.

Omega-er et eksempel på en essensiell fettsyre, og Omega-inneholder de lange fettsyrene EPA og DHA som er kjent for sine positive helseeffekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg