onsdag 6. september 2017

Bade baby

Så ta det med ro – det blir lettere for hver gang, og babyen din vil snart elske sprutingen i vannet. Mener jeg fikk beskjed om å ikke bade babyen oftere enn hver dag. Dette fordi det naturlige fettlaget de har på kroppen ikke skal tørke ut for .

De fleste spebarn elsker å bade, ettersom de er vant til å være omgitt av varmt fostervann. Bruk god tid på badestellet og legg det gjerne til kvelden slik at både . I løpet av oppholdet på sykehuset vil alle få tilbud om å bade babyen under veiledning fra barnepleier eller andre ansatte på barsel. Noen babyer elsker å bade, mens andre ikke liker det i det hele tatt.

Virker det som om babyen ikke trives i vannet, venter du noen dager før du prøver igjen. Hvor mye skal man kle på en baby, og hvor ofte skal en baby bade? Til deg som er grønn - her er en praktisk innføring i babystell. Videoen viser en trygg og riktig måte å bade et nyfødt barn på.


Her får du mange gode tips som kan være til hjelp når du skal bade barnet ditt. Etterhvert kan det derimot være lurt å bade babyen én gang uken med rent vann. Unntaket er selvfølgelig om babyen har bæsjet seg ut, eller .

La stell og bading bli kosestunder hvor samspillet med barnet utvikles. Bruk god tid og gå aldri fra barnet ditt mens det ligger på . Jeg har en liten baby på uker som elsker å bade, frem til nå har han badet ganger i uken, men jeg kunne tenkt meg annenhver dag. Gjennom badet gir du babyen en morsom og stimulerende opplevelse som dessuten øker følelsen av samhørighet.


Temperaturen på vannet du bader babyen i, skal tilsvare kroppstemperaturen, dvs. Bading av din nyfødte skal liksom være en hyggelig opplevelse, både for liten og stor. For barn elsker jo å bade, og alt det der. Jeg trur det heller kommer ann på hva man bader babyen i. Hvis man ønsker å bade sitt barn hver dag trenger man ikke bruke såpe hver dag. Her er det egentlig bare å velge og vrake, folkens, vi har det barnet eller babyen trenger inne på badet!


I sortimentet vil du finne fine og praktiske badebaljer, . På vej mod badekarret kan du fortælle baby, hvad der skal ske. Nyfødte opfanger nemlig mere, end du tror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg