tirsdag 19. september 2017

Kattunger mat

Det er meget viktig at en kattunge får riktig kost. De første 3–ukene får den all den maten den trenger fra moren. Kattunger kan spise fast føde fra de er fire til fem uker gamle.

Etter avvenning vil kattungen ønske å spise minst fire måltider om dagen for å få nok drivstoff. Dersom du ikke kan få til dette matingsregimet, må du gi den mat . For å vokse seg store og ha god helse, må de ha sunn og vitaminrik mat. De fleste kattunger er vant til forskjellig mat når du får dem fra .

Katta mi fikk kattunger for omtrent uker siden. Synes det har gått med litt heftig mye mat og vann siste dagene og idag skjønte jeg hvorfor. Mange kattunger vil oppleve stress når de flytter til et nytt hjem, så du må gjøre ditt beste for å få den til å. Klikk her for informasjon om Hill's mat for kattunger. Nå er kattungene blitt uker og de må vel begynne å få mat snart? Mat til mnd gammel kastrert kattinnlegg11.


Canis diskusjonsforum › KatterBufretLignendeInnlogget: 1. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Katter. Har tre stk uker gamle kattunger som har en mor som virker sliten og lei etter uker med å gi melk.

Hun gjemmer seg bort og legger seg slik at ungene ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg