onsdag 6. september 2017

Alexander kiellands hus

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellandsplass. Kjøpesenteret Kiellands Hus føler seg opprømt på Kiellandsblomster. COOP Mega, Alexander Kiellandsplass sprer juleglede og vil gi noen en ekstra .

Alexander Kiellands plass er en plass og park på Ila i Oslo. Området fikk navnet i 19og ble opparbeidet som park med lekeplass fra 1918. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder .

Innkjøring fra Uelandsgate eller Kingosgate. Kiellands Hus, Man - Fre: 1000-200 Lør: 1000-180 06760. Coop Mega Alexander Kiellandsplass, 20. House of Sushi Aleksander Kiellands Plass.


Legg Alexander Kiellands plass til i favoritter.

Kiellands hus Kiellands hus er et lite, men nyttig shoppingsenter, sentralt plassert ved Alexander Kiellandsplass. Om ikke annet så på trass… Og ser tidens tann og en gammel mann på Alexander Kiellands plass. Alexander Kiellands plass Post i Butikk, Coop Mega Alexander Kiellands plass.


Narvesen ble etablert i 18av Bertrand Narvesen og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 1år. Sofia Rens, Skorep og Nøkkelfiling holder til i Gladengveien på Ensjø, i Kielland Hus på Alexander Kiellands plass og på St. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Kiellands Hus i Waldemar Thranesgate og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og . Kontaktinformasjon for Nille AS avd Kiellands Hus Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Lillebjørn Nilsen ble for anledningen backet av New Jordal Swingers. Abonnementskunder har tilgang til P-huset alle dager, hele døgnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg