tirsdag 19. september 2017

Smerter i rygg

Med lave ryggsmerter menes ryggsmerter i nedre del av ryggen (korsryggen), og hvor det ikke finnes noen sikker forklaring på smertene i form . Ryggsmerter — En praktisk guide til mindre smerter, sterkere rygg og. BufretNår du har akutte ryggsmerter, ønsker du akutt lindring.

På denne siden finner du tiltak du kan gjøre selv for å løse opp muskulaturen, få mindre smerter og bli . Ufarlige betyr i denne sammenheng at du selv kan ta hånd om smertene og at de vil . Akutte ryggsmerter, også kalt akutt lumbago, kink eller hekseskud er en smertefull, men som regel ufarlig tilstand. Det er svært vanlig å ha smerter og ubehag i korsryggen (også kalt lumbago), men det er vanligvis ikke alvorlig og går oftest over av seg selv.

Smerter i øvre del av ryggen mellom skulderbladene rammer svært mange av oss. Det er ikke så rart når vi tenker på alt kontorarbeid som utføres i. I de fleste tilfeller kan vi ikke slå nøyaktig fast hvor smertene kommer fra eller hvordan de oppstår. Prolaps kan man få dersom en mellomvirvelskive i ryggen sprekker, og innholdet i skiven presser på en nerve. Korsryggsmerter defineres som smerter eller ubehag i ryggen lokalisert til området mellom det nederste ribbenet og den nederste delen av rumpeballene. Smerter i korsryggen oppstår ofte plutselig og i forbindelse med belastningssituasjoner.


Våre terapeuter er eksperter på behandling av ryggsmerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg