mandag 25. september 2017

Norovirus varighet

Det er en magetarminfeksjon forårsaket av norovirus, som tilhører Calicivirus-familien. Det ble tidligere kalt NLV: Norwalk-like virus. Hos barn med akutt diaré er behandling med Lactobacillus (eks. youghurt) en trygg og effektiv måte å korte ned varigheten og redusere antallet .

Sånn du beskriver det er det neppe norovirus som er forklaringen på så langvarige symptomer. Norovirus forårsaker smittsom gastroenteritt og er årsaken til epidemier av ”omgangssyke”. Viruset er antatt å være den vanligste årsak til . Generelt Norovirus gir akutt gastroenteritt med kort inkubasjonstid (10-timer).

Har kort varighet, er meget smittsomt, og er en vanlig årsak til større og mindre . Symptomer på noroviruset er akutt kvalme, oppkast, magesmerter og vannaktig diaré. I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- . Fordi norovirus forårsaker gastroenteritt, de fleste symptomene er tegn på en fordøyelses mikrobe. Varighet av østrogenbehandling etter overgangsalderen. De fleste utbrudd på skoler, sykehjem og cruiseskip skyldes norovirus,.


Norovirus overlever frysing og inntørking og tåler temperaturer opp mot grader. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Mens det nå er vaksine tilgjengelig mot rotavirus, lar en vaksine mot norovirus vente på seg.

Du kan ta vaksine mot omgangssyke som er . Norovirus er en gruppe virus som formerer seg i tarmen og kan gi sykdom hos mennesker. Det ser ut til at mange virus, blant annet influensa- og norovirus, overlever lengst i kald og tørr luft. Antagelig gjør også kaldt vær og tørt vær at . Hos barn med akutt diaré kan yoghurt korte ned varigheten og redusere antallet tømminger av diaré. Norovirus er hyppig rsak til akutt diar hos bde . Norovirus gir omgangssyke, og man ser særlig høy forekomst i vinterhalvåret.


De vanligste diarésykdommer forårsakes av virus, f. Inkubasjonstiden er 12-timer, og varighet av sykdom er vanligvis 1-2 . Varighet av diaré (løs avføring) måneder . Coop fryste skogsbær blir tilbakekalt er funn av norovirus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg