mandag 25. september 2017

Kviser i ansiktet

Kviser kan være en pest og en plage, og det er spesielt irriterende dersom de. Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et . Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser.

Hver eneste sone i ansiktet ditt får kviser av forskjellige årsaker, mener hudlegen Joshua Zeichner. Etter å ha tatt en prat med Cosmopolitan, . I kinesisk medisin derimot tror man at kviser i ansiktet skjer når du på samme tid har en forstyrrelse eller ubalanse inne i kroppen, og at hvor . Kviser er noe jeg er lidenskapelig opptatt av siden jeg har hatt en.

Det er flere årsaker til kviser i ansiktet. Ofte skyldes det hormoner, men det kan skyldes uvaner. Det finnes mange råd for å bli kvitt kvisene.


Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Hva kan du gjøre selv med uren hud og kviser? Den skyldes en betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene i ansiktet og på overkroppen. Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i . Har en stor, underjordisk kvise på kinnet som har vært der i mnd!


Den går bare aldri bort, og kommer heller aldri opp til overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg