torsdag 21. september 2017

Luft i magen smerter

Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Når luftsmerter oppstår i øvre, venstre del av bukhulen, kan de mistolkes som å . Det er normalt å ha luft i magen, og det er vanligvis ikke alvorlig.

Snarveier: Symptomer på luftplager; Årsaker til luftplager; Forebygging av luftsmerter . OPPLEVER DU OFTE LUFTSMERTER OG OPPBLÅSTHET? Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det.

Smerter ved luft i magen er skarpe, trykkende eller magekramper. For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Plagene er vanligvis forbigående og kan bedres ved en bevisst . Luft i magen kan faktisk kureres med urter. Se hvordan det kan hjelpe deg mot luft i magen og luftsmerter.


Delvis kommer luft i magen av at vi svelger luft når vi spiser eller. Mange får derimot smerter i nedre venstre del av magen og kanskje litt feber . Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg