torsdag 14. september 2017

Røyk og amming

Det beste for deg og barnet ditt er at du ikke røyker eller snuser. Men selv om du gjør det, er det viktig å amme. Røyker du mens du ammer, kan dette gi mindre melkeproduksjon og sette smak på melken - slik at barnet ikke synes at melken din er så god. Tror du HI skal være forsiktig med å tro på alt som blir sagt her inne.


Nikotinen er ikke ute av kroppen etter time. Spørsmål: Hei:) Jeg har desverre begynt å røyke igjen etter fødselen. Jeg har en datter som er uker gammel,som jeg .

Ekspertene sier at man skal amme selv om man røyker, fordi det er viktige stoffer i MM som er viktig for barnet pga passiv røyk. There is no finer investment for any community than putting milk into babies Winston Churchill, 1943. Barn av røykende kvinner som ammer har lettere for å få kolikk. De skriker gjerne mer, er uroligere og legger ofte ikke på seg så mye som . Ammingen blir både lettere og morsmelken er renere.


Hvis du røyker får barnet ditt i seg de samme skadelige stoffene som du . Stemmer det at nikotin og andre farlige stoffer forsvinner fra morsmelken minutter etter at man har tatt en røyk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg