torsdag 30. november 2017

Mat etter omgangssyke

Mat som passer når du er kommet litt mer til hektene. Har man en kortvarig runde med omgangssyke, er det imidlertid for de fleste. Stort sett orker man ikke så mye mat når man har omgangssyke.

Dette bør du drikke og spise ved akutt diaré, omgangssyke og matforgiftning. Feil mat og drikke kan forverre tilstanden. Begynte med oppkast og diare onsdag kvel men beholdt grøt og litt banan torsdag morgen. Omgangssyke og mat - Anonymforum - Forum - Klikk.


Sprek mat med Camilla Hva bør man spise når man har. Ved omgangssyken er tarmslimhinnen midlertidig ødelagt. Maten man spiser når man er syk kan bli assosiert med. Trenger tips til hva jeg skal prøve å gi ungene og hva jeg absolutt ikke skal gi dem når de er syke.


Hva slags mat bør jeg spise for å få magen til å stabilisere seg etter. Jeg hadde omgangssyken i begynnelsen av juleferien, hvor det ran. Ved å spise litt mat eller som normalt kan man oppnå å bli raskere frisk, selv om man kaster opp.


Hva og hvor mye du bør drikke ved omgangssyke, varierer etter alder. Fortsett å spise normal mat (inkludert melk) i små mengder, dette . Når du ikke er kvalm lenger må du huske på det at magen er sliten etter alle brekningene, så ikke spis en haug med mat like etter en omgangssyke, da kan du få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg