tirsdag 21. november 2017

Hvite prikker i ansiktet

IKKE KLEHar du små, hvite prikker i området rundt øynene? Jeg har i lengre tid vært plaget med hvite prikker rett under øynene,. Hvite pigmentflekker - Kropp og helseinnlegg3.

Hvordan fjerne de hvite fettnuppene i ansiktet. Baby med kviser - Barn og familieinnlegg5. BufretLignendeMilier er små hudcyster som ses som hvite prikker og kuler i huden og i ansiktet.

Les mer om symptomer og fjerning i artiklene under. Jeg er en godt voksen dame som har hvite talgklumper i ansiktet jeg gjerne vil. De er ikke inflemmerte, knappenålsstore og hvite små prikker i . Hvite fettprikker i ansiktet (ikke samme som kviser) skrevet i AnonymforuJeg har mange sånne sånne, og det går ikke an å klemme dem ut . Milier viser seg som små, hvite prikker og oppstår ofte rundt øynene, men de kan også forekomme i resten av ansiktet. Jeg har dem mange steder på kroppen, også i ansiktet.


Det stemmer at disse hvite heter milier og de ser ut som små hvite bobler på huden. Komedoner er det samme som svarte prikker ja. Nesten alle står overfor problemet med kviser og svarte, særlig i ungdomsårene.

Selv om hvite flekker i ansiktet er ikke helt skadelig, å inneha evnen til å . Hvite flekker i ansiktet ha ulike årsaker, de vet hvordan å skille og hvordan du fjerner og som kan eller ikke kan fjerne naturlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg