søndag 12. november 2017

Normalt blodtrykk menn

Grensene for normalt blodtrykk er gjenstand for kontinuerlige diskusjoner. Hvilepuls på 1hos ung mann er ikke normalt. Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, betyr at trykket i kroppens pulsårer er høyere enn det som defineres som normalt.

Blodtrykket er det trykket som blodet skaper inne i blodkarene når det strømmer gjennom disse. Hva er normalt blodtrykk og når er det for høyt? Figurene og viser hvordan blodtrykket øker med alderen hos kvinner og menn. Før 60-årsalderen har kvinner lavere systolisk blodtrykk enn .

Høyt blodtrykk forekommer imidlertid oftere hos menn enn hos kvinner. Den blodtrykk (BP) er en ufeilbarlig indikator på fysisk og mental helse av en person og er mye brukt i diagnostisering av en rekke helseproblemer. Høyere enn normalt nivå BP angitt som høy BP eller hypertensjon. Den tilstand der lavere enn normalt nivå av blodtrykk kalles erfaren hypotensjon. Lær deg mer om blodtrykket og viktigheten av å ikke ha høyt blodtrykk.


Blodtrykk er et kjent begrep, og alle vet at det er viktig å ikke ha høyt blodtrykk. Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg