tirsdag 14. november 2017

Smerter i endetarmen

Endetarmen består av den nederste delen av tykktarmen (rektum) og. Fremtredende symptomer er blødning (lyst rødt blod), smerte, utflo svie og kløe . Hva skyldes smerter fra selve endetarmsåpningen?

Det vanligste er nok sprekkedannelser, såkalte fissurer, aller ytterst i slimhinnen. Det kan være en slags krampe i endetarmen, evt. Smerter i endetarmen - Allmennmedisininnlegg12.


Stikkende smerter i endetarmen - Allmennmedisininnlegg25.

Det er krampeliknende smerter i endetarmen, uten bakenforliggende eller utløsende årsak, på samme måte som senestrekk i beina o. Det er neppe tvil om at hyppigheten av kreft i tykktarmen og endetarmen henger sammen med kost-. Smertene strekker seg ofte ned mot endetarmsåpningen. Endetarmssykdommer, sykdommer som forekommer i endetarmen.


Dette kan føre til både smerter, sårdannelse og problemer med . Etter min på do, fikk jeg et sterk trykkende smerte i endetarmen. Kjentes ut som om det var ganske langt ute. Helseleksikonet › Symptom › Smerter ved avføringBufretLignende7.


Smerter ved avføring kan skyldes mange ulike sykdommer eller tilstander.

Noen pasienter blir slappe og blodfattige, får dulme smerter og diaré. Kramp anus er et relativt ukjent fenomen. Når anus krampe du har smerter og kramper rundt anus eller endetarm. Men under lap fant de endometriose, da mellom livmor og endetarm. Så dette er like typiske plager, som at noen sliter med smerter når de . I nederste delen av endetarmen, i endetarmsåpningen, finnes det små knuter.


Kulen kan være svært smertefull når den er fylt med blod og mulig er betent. Anus er endetarmsåpningen, og en fissur er en sprekk i slimhinnen. Mange med analfissur opplever derfor smerte ved avføring. Blod i avføringen kan vise seg som synlig rødt blod dersom svulsten er i . En rift ved endetarmsåpningen bør mistenkes hvis du har skjærende eller sviende smerter under og umiddelbart etter avføring. Slike kan komme i forbindelse med traumer, i forbindelse med operasjon . Jeg har vært litt hard i magen de siste dagene.


Nå som jeg endelig klarte å gå ordentlig på do . Kun et mindretal af tilfælde af smerter i endetarmen er forårsaget af alvorlig sygdom. De fleste tilfælde skyldes godartede tilstande, som forholdsvis nemt kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg