mandag 13. november 2017

Vondt i lungene når jeg hoster

Når kroppen forsvarer seg mot virus, blir slimhinnen i luftveiene betente og slimproduksjonen øker. Hovedsymptomet ved bronkitt er en vond hoste. HOST OG HARK: SLimete hoste og tungpustethet er klassiske tegn på. Når en person puster inn virus eller bakterier som angriper lungene, . Finn ut hvilke symptomer du skal se etter og når du bør oppsøke lege. Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige . Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst.


Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det hende. Når legen lytter på lungene til folk som kommer med spørsmål om . Jeg kjenner smerter i lungene (På ryggen) mest på høyre side når jeg. Det er også vanlig å hoste opp slim fra lungene. Vel, dette er en vanlig klage blant folk med luftveisproblemer vanlige. En av de viktigste deler av kroppen, lungene, ligger i . Betennelse i lungene kan skyldes både bakterier og virus.


Hoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet. Lett feber, lett tungpust og sårhet i brystet, spesielt ved hoste er vanlig.

Dette gir tungpust og legen kan høre at det piper i lungene når han lytter med stetoskopet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg