fredag 24. november 2017

Vondt i leggen

Det å ha vondt i leggen og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Vondt i leggen kan forårsakes av flere forskjellige årsaker. BufretLignendeEn muskel består av en muskeldel og en senedel. I leggen befinner muskeldelen seg i øvre del av leggen.


Jeg har vondt i den høyre leggen, mest påtagende når jeg går. Smerten virker å komme innenfra i leggen, og selv om det murrer litt når jeg . Det er akkurat som det knyter seg i muskelen bak på leggen. Det er jo ikke noen belastningsskade eller at noe spesiellt har skjedd i løpeøkten.


Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm- og skulderområdet. Det er mest vanlig å få en blodpropp i leggen. Smerter i leggen kan være beinhinnebetennelse. Her finner du en oversikt over det som er verdt å vite. Beinhinnebetennelse i leggen skuldast for mykje belasting av muskelen og.


Legg om treninga, eller trapp ne dersom du byrjar å få vondt i leggen. Mannen min har hatt smerter i begge leggene i ca en måned. Har variert litt fra dag til dag om hvor vondt det har vært, men de siste dagene har .

Smerter i leggen - Allmennmedisininnlegg13. Vondt i leggen - Åpent foruminnlegg27. Hjerte- og karsykdommer › Blodpropp i leggenBufretLignende18.


Blodpropp i en dyp vene i leggen gir symptomer som ensidig hevelse, smerter ved bevegelse, og ofte feber. Ukens leserspørsmål tar for seg et veldig vanlig problem, særlig for nye joggere: Hvor lang tid tar det før man slutter å få vondt i leggene etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg