mandag 27. november 2017

Kløe underlivet

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. BufretSvie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt.

Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører . Alle artikler og legesvar om kløe i underlivet. Her har vi samlet alt innhold om kløe i underlivet for deg.

Sist publiserte: Behandling av bakteriell vaginose eller . Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . I rundt halvparten av tilfellene der kvinner opplever kløe er det ikke sopp, men derimot.


Bakteriell ubalanse i underlivet er et slags skjedekatarr, der balansen . Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet.

Jeg har i over år hatt ekstrem kløe i underlivet, det vil si i huden, ikke i skjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg