torsdag 23. november 2017

Klamydia symptomer menn

Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Smittefaren ved ubeskyttet samleie er cirka , både for menn og kvinner. Det tar 5-dager fra man blir smittet til man eventuelt utvikler symptomer. Klamydiainfeksjon i kjønnsorganene er en seksuelt overført sykdom. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og menn.


KLAMYDIA: 60-prosent av de som er smittet får ikke symptomer. KLAMYDIATEST: Urintest for menn og en enkel test med vattpinne for .

Disse tallene kan gjenspeile at det er flere kvinner enn menn som tester seg. De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de. Gå til Symptomer og forløp - Tiden fra smitte til symptomer (inkubasjonstid) er 5-dager. Menn kan få utflod fra urinrøret, hyppig vannlatning og . De fleste som smittes med klamydia får ingen symptomer. Dette fører dessverre til at mange er smittet uten å vite om det, og at de dermed kan smitte andre.


Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige. Menn som er smittet av klamydia kan få symptomer fra urinrøret og en . Klamydia kan også trenge inn i celler i endetarmen og i øynene.

Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner. Hver fjerde mann dropper å behandle seg for klamydia, selv om han vet. Noen symptomer kan være svie og smerter ved vannlating, unormal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg