torsdag 9. november 2017

Barnesykdommer prikker

Barnesykdommer er en betegnelse som brukes mye om en rekke. Etter 1-dager kommer et karakteristisk utslett prikker som klør og etter hvert får skorper . Heldigvis er de aller fleste vanlige barnesykdommene i Norge nokså ufarlige, og mot.

Han fikk noen prikker rundt munnen og oppo hånda. Med små barn tenker vi her først og fremst på førskolebarn; Utslett med feber. Kalles på fagspråket papler; Det er små, røde prikker - nupper - som hever seg . Meget vanlig, men nokså ukjent sykdom som forekommer hos barn i alderen seks.

Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen. De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Hvordan kan du skille mellom disse, og hva kan du gjøre for å lindre? Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene.


Nedenfor finnes en kort omtale om forskjellige sykdommer som rammer barn. Du kan også følge linken videre til mer utfyllende . Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Plutselig har barnet prikker, feber eller magebesvær.

Noen ganger handler det om vanlige barnesykdommer. Andre ganger kan det være andre virus som er . Symptomer på halsbetennelse hos barn: Vondt å svelge, rød i halsen og. Små røde prikker på huden som utvikler seg til væskefylte kløende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg