onsdag 8. november 2017

Baby feber

Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få . Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber?

Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger . Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større . Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner. Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn.

Spesielt viktig er det å lære seg faretegnene ved feber. Små barn kan lett få feber på °C, selv ved helt vanlige virusinfeksjoner. Allmenntilstanden er en mye viktigere indikasjon på hvor sykt barnet er enn selve . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner.


Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet. Luftveisinfeksjoner, otitis media, gastroenteritt, urinveisinfeksjoner, barnesykdommer, appendisitt, infeksjon i sentralnervesystemet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg