fredag 17. november 2017

Cvitamin

Nycoplus C-vitamin 2mg tyggetabletter. Det får du ved å drikke glass (dl) appelsinjuice eller spise appelsin (ca 1gram) daglig, Poteten har vært den viktigste C-vitamin-kilden for oss . C-Vitamin er det vanlige navnet på stoffet askorbinsyre.

I vitamintilskudd brukes en form som kalles . C-vitamin tas opp fra den delen av tynntarmen som starter nærmest magesekken (på latin: jejunum). Man anslår at det samlede innholdet av C-vitamin i kroppen . C-vitamin kalles også for askorbinsyre og er et av de mest kjente vitaminene.

Vitamin C er en antioksidant, og tilhører en gruppe vannløselige vitaminer og er . C-vitamin er et viktig vitamin for oss, siden det styrker immunforsvaret og bindevevet, og hjelper kroppen å regulere jernopptak og . Vitamin C-vitamin är en antioxidant, bra för bindvävens ämnesomsättning, förbättra näringsupptaget, mot förkylning och infektioner! C-Vitamin er det almindelige navn for stoffet askorbinsyre. Når du køber vitaminpiller er stoffet ofte den form, der kaldes askorbat, for eksempel Natrium-askorbat. Bio-C-Vitamin er et registrert legemiddel i kategorien: Sterke vitamin- og mineralpreparater.


C-vitamin (askorbinsyre, ascorbic acid) er et vannløselig vitamin som er nødvendig for kroppen. Det har også vært brukt for å prøve å forebygge og behandle en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg