torsdag 30. november 2017

Oppblåst mage smerter

Når smerten forekommer på høyre side, kan den mistolkes som å skyldes galleveissykdom eller blindtarmbetennelse. SIDE2): Mange blir bedre i magen av å kutte ut typisk sunn mat som frukt. Symptomene er oppblåsthet, kroniske magesmerter, luftplager og .

Hei Jeg har siden oktober 20vært plaget med oppblåst og treg mage. Den kan blåse seg opp så vi føler oss som heliumballonger. Den kan få oss til å sitte tvikroket av smerter, og den kan ødelegge sydenferien.


Sliter du med oppblåst mage kan det bety noe mer enn bare luft.

En vond og oppblåst mage er også vanlig hos mennesker med denne livsstilen, og noen ganger også smerter ellers i kroppen. Promp er den vanligste årsaken til magesmerter. Selv om du føler deg oppblåst, er det ikke nødvendigvis gassen sin skyld. MAGESMERTER: Sliter du ofte med en kranglete mage? NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle opplevd det, . Magen rumler i tide og utide, og ofte er du så oppblåst at de trange kjolene dine får henge pent og ubrukt i skapet.


Magesmerter og følelse av å være oppblåst kan oppstå dersom en svulst blokkerer tarmpassasjen slik at avføring og luft vanskelig kan passere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg