torsdag 30. november 2017

Kosthold diabetes 2

Diabetes type er en tilstand som kjennetegnes av insulinresistens, at kroppen ikke reagerer normalt på insulin, samtidig som det ikke produseres nok insulin i . Har du diabetes type er kostholdet du velger en viktig del av egenbehandlingen. Det du spiser påvirker både blodsukkeret ditt, kolesterolet og .

Et sunt kosthold kan forebygge diabetes type 2. Et regelmessig og sunt kosthold hjelper å holde blodsukkeret i sjakk. Noen mener at en karbohydratfattig diett kan kurere type 2-diabetes, mens norske helsemyndigheter holder fast på mye karbohydrater og lite fett. FRISK: Tone Hunstad (60) kvittet seg med type-diabetes ved å legge om kostholdet, og gikk ned kilo.

Gå til Vektreduksjon og sunt kosthold - Vektreduksjon er viktig både for forebygging av diabetes type og ved behandling av diabetes type 2. Overvekt og fysisk inaktivitet er viktige årsaker til type 2-diabetes. Studier viser at fysisk aktivitet og et sunnere kosthold kan være dobbelt så effektivt som . Dette gjelder spesielt diabetes type der man regulerer blodsukkeret med blodsukkerstabiliserende kosthold alene eller i kombinasjon med legemidler. KOSTHOLD: En sunn sandwich med roast beef og agurk. DIABETES TYPE 2: Usunt kosthol overvekt og en inaktiv livsstil forbindes med . Helsedirektoratet anbefaler at magre meieriprodukter er en del av det daglige kostholdet, også for dem med diabetes type og 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg