fredag 24. november 2017

Gravid paracet

GRAVID OG PARACETAMOL: Paracet er fortsatt anbefalt førstevalg når det er behov for smertelindring eller febernedsettende i svangerskapet. En undersøkelse har vist at gravide som bruker medisiner med paracetamol har en noe økt risiko for å føde gutter med misdannelser i kjønnsorganene. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Pamol, Panodil, Paracet, Paracetamol og . Er dette er trygge medisiner for gravide og ammende. Det er blitt regnet som trygt at gravide kvinner bruker smertestillende som Paracet og Pinex mot hodepine og feber, og at dette ikke skader . Paracetamol kan du ta, så lenge du følger doseringen. Virkestoffet paracetamol finnes blant annet i Paracet, Pinex og Panodil; Virkestoffet . På tross av kritiske forskningsrapporter har Den europeiske komiteen for legemiddelovervåking (PRAC) konkludert med at paracetamol fortsatt . Tre år gamle barn hadde atferdsproblemer og dårligere grovmotorikk fordi mor spiste paracetamol i mer enn fire uker under graviditeten.


Gravide kan ta paracet gjennom hele svangerskapet innenfor anbefalte doser på pakningen. Jeg er gravid i uke og har ligget rett ut med kraftig infulensa og . Vil man være på den sikre siden, bør man unngå smertestillende mens man er gravi sier dansk professor. Paracetamol er fortsatt førstevalget dersom en gravid kvinne trenger smertestillende medisin.


Bruk laveste effektive dose over så kort tid som . Er det ok å ta paracet (av og til) i svangerskapet? Jeg har hatt så mye feber i det siste, og har tatt noen paracet for å få sove om natta. Men nå sa legen at de anbefalte ikke paracet så tidlig i . Studien konkluderte med at dette indikerer at inntak av paracetamol under graviditet kan redusere testosteronproduksjonen til fosteret, som . Vi må undersøke forholdet mellom paracetamol og ADHD nærmere, før vi kan si noe om vi vil gå ut med en generell anbefaling til gravide, sier . Norsk ekspert sier gravide generelt skal være forsiktige med medisiner, men mener det er andre typer smertestillende som er verre enn Paracet. Det har jo kommet nye anbefalinger i forhold til paracet bruk i svangerskapet og de sier. Tar absolutt ingen smertestillende når jeg er gravid.


Paracet stikkpiller mg, 1mg, 2mg, 5mg, g. Rådfør deg likevel med lege før bruk av Paracet dersom du er gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg