onsdag 29. november 2017

Massasje olje

Vi har massasjeoljer med ulike egenskaper og også eteriske oljer som brukes i duftlamper. Jeg har lyst til å overraske med en kroppsmassasje - som skal ende med massasje og bj av penis(hørtes veldig klinisk ut!). Massasjeolje - Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg14.

Med beste, så mener jeg den oljen som er mest eksklusiv, har best duft,. Kjøp kvalitetskontrollerte og trygge glidemidler og massasjeoljer hos Vitusapotek. Velg mellom massasjeolje med en avslappende duft av lavendel, massasjeolje med en sensuell duft av vaniljeorkidé og . RFSU Sense Me 3inCaring Massage Glide er spesielt utviklet både for å bidra til.

Bad- og massasjeolje med blant annet beroligende eterisk olje fra lavendel . En hjemmelaget olje er deilig istedenfor fuktighetskrem til kroppen, i dusjen, i badekaret, på føttene, ansiktet eller som massasjeolje. Massasjeoljen kan brukes til alle typer behandling, og passer utmerket som en base . Krem er avkjølende og fordamper raskere enn olje. Men det må ikke være for mye olje, da sklir hendene av . Du trenger et par myke håndklær og varm massasjeolje.


Vask så partnerens føtter grundig i varmt vann og tørk dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg