torsdag 9. november 2017

Baby navle

Hovedformålet med å vaske en nyfødt baby, er å fjerne urin, avføring,. Mange lurer på om de kan bade babyen før navlen har falt av, og det går helt bra, men . Det er et stort øyeblikk når et nytt lite menneske kommer til verden, og navlesnoren klippes.

Men hva gjør en etterpå med navlestumpen som er igjen? Når navlestumpen har falt av, kan barnets navle hovne noe opp og fortsatt væske litt. Her får du tips og gode råd om hvordan du steller negler, navle, hår og hud på.


Lurer du på noe angående vask og stell av smårollingen?

Eller trenger du noen tips om navlestell eller neglstell? Vi har samlet noen råd og produkter som kan . Barnet har vanligvis en tynn strikk rundt navlestumpen for å hindre blødning. Hele navlestumpen fra huden og ut, vil løsne etter hvert . Mange kan føle seg usikre den første tiden med baby i huset.


Snarveier: Bleieskift; Bading; Stell av navlen før navlestrengen faller av. Tran eller D-vitamindråper (anbefales til baby fra ukers alder); God fuktighetskrem til . Begge mine barn mistet navlen etter dager. Min baby er fem dager gammel og vi har ikke rørt navlestumpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg