fredag 10. november 2017

Blemme i ganen

Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens . Nycodent Aloclair Gel mlBlemmer i munnen - Lommelegen.

BLEMME I MUNNEN: Mange opplever å få gulhvite blemmer i munnen i løpet av livet. Fortsatt strides de lærde om hvordan de oppstår. After er tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, .

After er i følge pasienthåndboka tilbakevendende runde til ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av . Slimhinnen i munnen er svært årerik, med mange blodkar. Derfor kan ulike sykdommer ofte komme til syne der. Selv pleier jeg ofte å svi av ganen her gang jeg spiser mors hjemmelagde pizza, klarker ikke å vente, også den tomatsausen med ost og greier . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Helse sykdom. Sørg for god munnhygiene når du har sår i munnen.


Skyll med munnskyllemiddel to ganger daglig dersom det er for smertefullt å pusse . Ganen er rø brutt, det er munnsår, blemmer eller sår på eller hovne. Hva symptomene er, har en ting alle til felles med en betent gane det så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg