torsdag 16. november 2017

Apoteket bergen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek butikker i Bergen her. Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen . Svaneapoteket i Bergen ligger i Strandgaten. Det er antakelig landets eldste bedrift da det har været i kontinuerlig drift siden 15da apoteket fikk bevilling til .

Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen.

Bergen var Norges første by med fastboende lege, og her finnes naturlig nok derfor også landets eldste, fremdeles eksisterende, apotek. Apoteket Bien flyttet apotek fra Danmarks plass (i Fjøsangerveien 30) i Bergen til nye lokaler i Solheimsgaten og heter nå Vitusapotek Bien Bergen. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken). Dette gjør det enkelt for deg å hente ut . Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg.


I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Apoteket Bien i Bergen holdt til på Danmarksplass i Fjøsangerveien inntil apoteket flyttet til nye lokaler. Boots-apoteket i Oasen gikk smertefritt for seg, men de.


Apoteket i Oasen er Bergens første Boots-apotek. Skal du levere en resept på et apotek i Bergen? Eller skal du ut å reise og ønsker råd om hvilke medisiner du skal ta med deg fra fagfolk på et apotek i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg