fredag 16. august 2019

Klamydia symptomer hos menn

Hos menn kan infeksjonen slå seg ned i slimhinnen i urinrøret og spre seg videre til. Det tar 5-dager fra man blir smittet til man eventuelt utvikler symptomer. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og menn.

KLAMYDIA: 60-prosent av de som er smittet får ikke symptomer. Hos menn kan klamydia testes i urin, eller ved å ta en vattpensel i . Klamydia er mest utbredt hos unge under år. Infeksjonen kan være i urinrør, livmor og eggledere hos kvinner og i urinrør og bitestikkel hos menn.

Tiden fra smitte til symptomer (inkubasjonstid) er 5-dager. Ubehandlet klamydia kan hos kvinner gi betennelse i egglederne, noe som igjen kan føre til arrvev som helt eller delvis tetter igjen egglederne. De fleste som smittes med klamydia får ingen symptomer. Du blir satt opp til en time hos lege eller sykepleier for å få behandling.


De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer. Klamydia hos menn kan gi følgende symptomer: Utflod fra . Klamydia kan også trenge inn i celler i endetarmen og i øynene.


Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner.

Selv om klamydia forårsaker relativt få og milde symptomer, kan den gi alvorlige. Hos menn kan lidelsen forårsake en lavere produksjon av spermier, og . Sykdomstegn hos menn: Sparsom utflod fra urinrøret. Noen symptomer kan være svie og smerter ved vannlating, unormal blødning og utflod . Klamydia er en seksuelt overført infeksjon (STI, også kjent som en seksuelt overførbar sykdom, STD) forårsaket av bakterier. Klamydia er en seksuelt overført sykdom som rammer menn og kvinner.


Hannene kan eller ikke kan utvise symptomer på sykdommen, som symptomer kan også . Klamydia hos menn vi gi symptomer i prosent av tilfellene, men det gjør ikke faren for alvorlige komplikasjoner noe mindre. Noen av symptomene er gul eller grønnlig utflod eller at det svir når du tisser. Hos menn rammes oftest urinrøret, som fører urinen fra blæren og ut. Undersøkelse og behandling for gonoré og klamydia er gratis i Norge. Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI) som er forårsaket av en bakterie som heter Chlyamidia trachomatis.


Klamydia gir som oftest ingen symptomer før du merker eventuelle komplikasjoner. Infeksjonen kan føre til redusert fruktbarhet hos kvinner. Mellom og av alle med klamydia får ingen symptomer.


Ubehandlet klamydia hos menn kan også i sjeldne tilfeller føre til sterilitet. Symptomer hos kvinner: Utflod fra skjeden. Bekkeninfeksjon kan føre til magesmerter.


Hos gutter er man mer usikre på hva klamydia kan føre til, men mange. I og med at klamydia er så utbredt og gir lite symptomer, er det stor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg