tirsdag 18. juni 2019

Symptomer på lavt stoffskifte

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. BufretLignendeLavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer.

Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). De vanligste symptomene sees hos de fleste med lavt stoffskifte, men disse symptomene er lite spesifikke, utbredt i befolkningen, og kan .

Har du lavt stoffskifte (hypotyreose) betyr det at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok stoffskiftehormon (tyroksin). Det kan gi forskjellige symptomer, som for . Symptomene på for høyt og for lavt stoffskifte. De symptomene du nevner ser vi som oftest ved for lavt stoffskifte og du sier selv at du skal ta nye stoffskifteprøver snart.


Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte. Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr. Symptomene på lavt stoffskifte er mange (se egen sak), blant annet vektøkning, en følelse av slapphet og nedstemthet, og manglende sexlyst.


Sliten, trøtt og energiløs er de første symptomene. Sykdommen, hypotyreose, eller lavt stoffskifte, er en sykdom i skjoldbruskkjertelen.

For lavt stoffskifte påvirker alle organer i kroppen, og derfor kan det oppstå symptomer fra alle organsystemer (hjerne, hjerte, tarmsystemet, muskler osv). Ved hypothyreose kan det opptre symptomer fra de fleste organsystemene. Jeg fikset mitt stigende Kolesterol(Lave Stoffskifte) med Armour . Siv Cathrine Brauter (38) fikk symptomer på lavt stoffskifte i slutten av tenårene. Hun begynte å gå opp i vekt, sov mye mer etter jobb og fikk . I følge Hypothyroid mom, så kan man lenke over 3symptomer til lavt stoffskifte.


Stoffskiftet foregår i hele kroppen vår, ikke bare i skjoldbruskkjertelen. Mange kvinner kan ha lavt stoffskifte, uten å ha fått dette påvist hos lege, fordi. Jeg har vel ikke vært av de heldigste når det gjelder symptomer, har vel hatt det . For lavt stoffskifte er langt den vanligste stoffskiftelidelsen.


Men fordi alle celler i kroppen påvirkes, kan man få en rekke symptomer som kan peke i ulike . Lavt stoffskifte burde være lett å diagnostisere og enkel og rimelig å behandle når diagnosen stilles tidlig. Dersom du har mange symptomer og er ganske sikker på at du har lavt stoffskifte, men. En veldig enkel måte å vurdere stoffskiftet på, er å måle den basale .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg