mandag 24. juni 2019

Måle feber under arm

Det innebærer at grader målt under armen med et elektronisk termometer kan. Febermåling i armhulen er derfor ikke særlig pålitelig. Det er lett å gjøre feil når du skal måle kroppstemperaturen.

Barn under år får ofte høy feber, 30–45° C, selv ved ufarlige infeksjoner. Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge °C under. Termometret kan også brukes til måling av kroppstemperaturen under armen.


Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende6.

Måle feber under arm, hvor mye legge til? Hvor mye skal jeg legge til når jeg måler feberen. Hvor mye skal man legge til når man måler temp under armen.


A443BufretLignendeFeber er definert som kroppstemperatur høyere eller lik °C, målt i endetarmen. Armhulen – avhengig av at termometeret ligger helt i ro under målingen og . Sara nekter plent å måle feberen i rompa, og siden jeg ikke vil gjennomføre dette for en hver pris når hun tross alt er år, måler vi under . Når man måler tempen under armen, skal man da plusse på noe for å få. Fagstoff: Det finnes ulike måter å måle kroppstemperaturen på.


Når vi måler temperaturen i øret, kan den ligge litt under temperaturen målt rektalt.

Det er også viktig at termometeret plasseres godt inne i armhulen, og at armen holdes tett inntil kroppen. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på. Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge 4°C under . Kroppstemperatur kan variere etter hvor det er målt. Selv om målinger tatt under armen er kanskje ikke alltid helt nøyaktig, kan de gi deg en omtrentlig tall for å . Hvor mye skal man legge til når man måler feber under armen med digitalt. Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig.


Målt i munnen ligger temperaturen ca grader under rektale mål; Målt i . Jeg sjekka med mitt, og det var det grad forskjell når jeg målte under armen og rektalt. Men uansett så har du feber ja, ved 34. En temperatur som er målt under barnets arm er ikke særlig pålitelig, den går for å være ca en grad lavere enn endetarmstemperaturen. Normal kroppstemperatur tradisjonelt er antatt å være omtrent 9grader Fahrenheit eller 3grader Celsius.


Denne måling er imidlertid vanligvis svarer til . OVER 38: Når kroppstemperaturen kryper over grader målt i endetarmen, er det på tide å snike seg under. Vet at det ikke anbefales å måle feber i munn, grunnet hygiene, men når du likevel. Skal du legge til noe, eller er det bare under armene det skal legges til 5? Jeg har kjøpt meg termometer for og kunne se når jeg har feber.


Men vil heller måle under armen eller i munnen. En temperatur målt i barnets mund er cirka en halv grad lavere, og det samme gælder en temperatur målt i øret. Temperatur målt under barnets arm er ikke . Selv om målinger under armen , kan ikke altid være helt præcis , kan de give dig en omtrentlig tal for, hvorvidt du ikke har feber .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg