onsdag 10. oktober 2018

Unngå omgangssyke

Ta noen forholdsregler, så styrer du (kanskje) unna omgangssyken! UNNGÅ SMITTE: Grundig håndvask med såpe og varmt vann er den . Omgangssyke med oppkast og diaré går som en farsott over landet, men det finnes enkle grep for å unngå smitte.

Slik forebygger du mot omgangssyke, influensa og andre smittsomme sykdommer. Men hvordan kan man unngå at alle blir smittet? OMGANGSSYKE: Du kan faktisk unngå å få omgangssyke, men det. NO: Norovirus, også kjent som omgangssyken, er meget smittsomt.


Unngå derfor slike matvarer når du er veldig kvalm, sier Arsky. Norovirus er en av de vanligste årsakene til utbrudd av magetarminfeksjon, eller omgangssyke om du vil, på verdensbasis. Det passer som regel aldri at du eller barnet ditt går ned for telling på grunn av omgangssyke. Her er noen råd for hvordan du unngår det . Det går mye omgangsyke om dagen og jeg har et par konkrete spørsmål. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt.


For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god . En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn noen tips som kanskje kan være til hjelp. Hvorfor er det så vanskelig å unngå viruset som sender oss på hodet i do vinter etter. Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke.


Omgangssyke (norovirus) er smittsomt i kort ti og det er da snakk om 12-timer. Det er ingen fare for smitte så lenge du selv tar forhåndsregler, unngår å . SMITTSOMT: Noroviruset er svært smittsomt, og kan blant annet smitte via små dråper i lufta. FAKTAARK: Omgangssyke i barnehager og skoler.


Hold barnet hjemme: Dersom barnet ditt får omgangssyke skal du holde det hjemme i 48. Men du kan gjøre enkle tiltak for å unngå smitte. God håndhygiene: Det mest effektive tiltaket for å unngå smitte av omgangssyke i barnehagen er et strengt regime for håndhygiene.


Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Men er det mulig å unngå smitte når kanskje halve familien er nede for . Det finnes ingen behandling mot omgangssyke, men man kan lindre symptomer og. De neste ukene er det ventet en oppblomstring i utbrudd av omgangssyke. God håndhygiene og 48-timersregelen er viktig for å unngå smitte.


Unngå å bli smittet av omgangssyka Det er flere virus som kan føre til omgangssyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg