tirsdag 9. oktober 2018

Akne kviser

Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som . Det er flere kremer og oppløsninger som brukes til behandling av kviser (akne vulgaris). Oslo Hudlegesenter tilbyr kort ventetid til hudlege for moderne behandling av akne og kviser.

Informasjon om akne og kviser skrevet av v�re hudleger. Kviser, eller akne kan deles inn i mil moderat og alvorlig akne. Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse.


De med mer uttalt akne behandles i tillegg med tabletter.

Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen. Heretter avtar den gradvis hos de fleste, og problemene slutter som oftest omkring . Acne (kviser) er et vanlig , men sjenerende problem for veldig mange mennesker. Acne er en betennelsessykdom i huden som rammer spesielt gutter og jenter i . Jenter rammes oftest i 16-års alderen, og gutter i 17-års alderen.


Kviser (acne) oppstår ved betennelse i talgkjertlene. Betennelsen kommer i store talgkjertler på grunn av uorden i den normale . Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Det finnes i dag svært effektiv behandling av akne, sier hudlege.

Kvisene ble et så stort problem for Odd Arild Levang (19) at han fikk dårlig. Isotretinoin bør vurderes hos alle med arrdannende akne som har . Alle former for akne og kviser kan behandles! Akne er en svært vanlig tilstand som ofte oppstår i puberteten. Enkelte opplever sitt første utbrudd i voksen alder. Behandling av kviser med tabletter er forbeholdt alvorlige former for akne, der andre behandlingsalternativer ikke har ført fram.


Akne, eller kviser, skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Det finnes effektiv behandling mot akne, men man må regne med at behandlingen tar tid. Akne (kviser) er en betennelse i talgkjertler i huden, først og fremst lokalisert i ansikt og på øvre del av overkroppen. Unngå å klore på eller klemme ut innholdet i kvisene. Komedoner fjernes ved vanlig behandling; Naturlig sol og høyfjellssol kan dempe akne, men gir tendens til . Tilstanden har et karakteristisk utseende, og det er derfor oftest lett å stille diagnosen.


Den vanligste formen kalles på latin acne . De fleste tenåringer og noen voksne får akne, eller kviser som de også kalles. Her finner du informasjon om hvordan du blir kvitt kvisene. Akne (kviser) opptrer oftest hos ungdom, men kan også forekomme hos voksne.


Akne oppstår som regel i ansiktet og på ryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg