tirsdag 27. november 2018

Apotektekniker

En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter. Apotekteknikeren hjelper kunder med å finne riktig legemiddel, og bidrar med . Opplæringen skal bidra til at apotekteknikere kan håndtere legemidler og andre apotekvarer.

Videre skal opplæringen utvikle evne til selvstendig arbeid . Arbeidsoppgavene for en apotektekniker er veldig variable alt ettersom hvor engasjert man er og hvor mye ansvar man ønsker å ha. Som apotektekniker kan du; Jobbe på rundt 8arbeidssteder; Bli en del av en spennende bransje i vekst; Få en variert arbeidshverdag; Være en viktig del av . Alt om Apotektekniker og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Apotektekniker.

Apotekteknikk - studiet er satt sammen av tre årsenheter: VGhelse- og oppvekstfag, VGhelseservicefag og VGapotekteknikk. Arbeidsledige over år som ønsker arbeid som apotektekniker. Søker bør ha gjennomført VGHelse- og sosialfag. Apotekteknikerutdanningen er et tre-årig løp på videregående skole.


Er du allerede i jobb og ønsker autorisasjon som apotektekniker, eller vurderer du å . Apotekteknikerne er den største yrkesgruppen i apotekene, og apotekteknikerens arbeidsplass er som regel knyttet til private og offentlige apotek.

Apotekteknikk passer for deg som ønsker å jobbe med rådgivning og håndtering av legemidler og apotekvarer. Apotektekniker eller farmasitekniker er en person utdannet i den videregående skolen. Utdanningen gir yrkeskompetanse og tar tre år. Vet ikke begynnerlønn til en teknikker, men for en framasøyt ligger det fra 260000kr og oppover avhengig av om du har bachelor (år på høyskole)- eller master . Oppgave: I denne filmen forteller en apotektekniker om sitt arbeid.


Hun berører emner som kundebehandling, det å møte ulike mennesker og . Elevene som velger dette tilbudet etter Vghelseservicefag får et interessant . Våre kunder skal kunne gjøre en trygg og god handel. Da trenger vi dyktige apotekteknikere som kan gi gode rå vise omsorg og yte service. Vi stiller krav om at du holder deg faglig oppdatert - men du får selvfølgelig brikkene du trenger for å bygge egen . Apotekteknikeren hjelper kunder med å finne riktig legemiddel, . Kurset fører til autorisasjon som apotektekniker.


Det innebærer at skolen garanterer for at vi har gitt deg nødvendig praktisk og teoretisk opplæring til å utøve . Hei Hva tjener du som er apotektekniker eller apotekmedarbeider?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg