torsdag 14. mars 2019

Bihulebetennelse uten feber

Bihulebetennelse oppstår som regel i etterkant av en vanlig forkjølelse. Redusert luktesans; Feber og slapphet; Tannpine. Mange blir spontant friske av bihulebetennelse uten behandling.

Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn. Bihulebetennelse går oftest over uten behandling. Bihulebetennelse gir ofte symptomer som ansiktssmerter og.


Ofte er det feber, nedsatt allmenntilstand og hoste med eller uten oppspytt.

Bihulebetennelse er en ubehagelig tilstan men den krever ikke alltid behandling av lege. Allergi eller høyfeber gir ofte rennende, klar væske fra nesen. Smertestillende medisin som fås kjøpt uten resept kan dempe smertene. Hadde jeg hatt feber hadde jeg vært sikker på at jeg måtte til legen. Bihulebetennelse går stort sett like raskt over uten antibiotika som med.


Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene. I noen tilfeller kan man også ha feber og generelt føle seg i dårlig form. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til.


Ettersom jeg ikke blir bedre, kan det da være bihulebetennelse?

Bihulebetennelsen kommer av at bakterier er kommet inn i bihulene fra nesen og. Men det at man ikke har feber, at tilstanden varer mye lengre burde lede. Mange har smerter i eller rundt nesen over lengre tid uten å vite hva dette skyldes.


Er bihulebetennelse sånn som kan fikse seg selv? Hodepine og ansiktssmerter er også vanlig ved bihulebetennelse. Som regel skyldes bihulebetennelsen et virus, og kun i sjeldne tilfeller er det. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det hende du . Bihulebetennelse kan være ubehagelig og langvarig.


Jeg har fått konstatert bihulebetennelse. Det finnes ingen prøve å ta for å bevise at det er bihulebetennelse. Men snufser du, og er i tillegg trøtt og har feber og vondt i kroppen?


Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnene i en eller flere av bihulene. Vanlige symptomer er tett nese og smerter over bihulene, noen opplever også feber. Bihulebetennelse (sinusitis) er en infeksjon i hulrommene vi har i. Hvis betennelsen er kraftig, kan du samtidig ha feber og - mer sjeldent - hevelse over den . Bihulebetennelse, akutt eller kronisk betennelse i en eller flere av. Feber, hevelse i ansiktet, og økt smerte er symptomer på bakterier og sopp.


Akutte bihulebetennelse vanligvis gå bort uten medisinsk behandling. En bihulebetennelse, eller sinusitt, er en vanlig tilstand som rammer 31. De fleste infeksjoner er virusbaserte og går bort om en uke eller to uten behandling. Nå har dette holdt på i dager uten at det har gått bort, det har egentlig bare blitt.


Har heller ikke feber eller noe sånt, så det er vel ikke bihulebetennelse?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg