tirsdag 19. mars 2019

Høyt blodsukker

De vanligste symptomene er tretthet og slapphet, hyppig vannlating, tørste, psykisk nedstemthet, hyppige infeksjoner, dårlig . Høyt blodsukker (hyperglykemi) ved type 1-diabetes - NHI. BufretLignendeHyperglykemi er for høyt blodsukker.

Jeg er svært bekymret over min situasjon, jeg er en ung kvinne på 22år, med veldig høyt blodsukker, ingen i familien min har diabetes, . Bruk likevel litt tid på å lære deg å kjenne igjen symptomene på høyt og lavt blodsukker. Det hender du er uten måleapparatet, og det hender du trenger mat så .

Diabetes og høyt blodsukker Hyperglykemi betyr at blodsukkeret er blitt høyere enn vanlig. Det kan skyldes at du har glemt å ta insulin eller tabletter, ikke har . Symptomer på føling Svette, uro, skjelving, sult, irritabilitet. Ved svært lavt blodsukker kan folk virke beruset og få et glassaktig blikk. Rolig rusletur etter maten kan gi dramatisk senkning av farlig høyt blodsukker. HbA1c står for glykosylert hemoglobin og øker hvis man har hatt høyt blodsukker over tid.


Hvis blodsukkeret er veldig høyt , merker man det på noen måte? Vet at tørste og vannlating er tilstede , men ellers? Noen spørsmål, håper noen kloke hoder har svar.

Hvis du har diabetes, har du en tendens til å få for høyt blodsukker. Når legene sier blodsukker, mener de glukose som også kalles druesukker. Uten insulin kan vi ikke leve, men vi kan leve lenge med dårlig insulinproduksjon – men med tilsvarende dårlig helse. Således er et normalt nivå av blodsukker stadig kreves for normal funksjon av kroppen. Her vil vi diskutere årsakene og symptomer på høyt blodsukker.


DØDE ETTER SYKEHUSBESØK: Metodi (37) døde av komplikasjoner som følge av høyt blodsukker da tvillingsønnene hans bare var ett år. Forskere ved Harvard-universitetet har avslørt at komplikasjoner som følge av høyt blodsukker oppstår allerede når blodsukkernivået passerer . Pasienten føler seg syk og har symptomer på høyt blodsukker. I tillegg kan det være symptomer på syreforgifting i form av kvalme, oppkast, magesmerter og . Langvarig høyt blodsukker kan føre til en alvorlig tilstand som kalles diabetisk hyperosmolær syndrom.


Ofte denne tilstanden utvikler seg snart etter en alvorlig . Den tilstanden som oppstår når blodsukkeret blir altfor lavt, kaller vi føling. Dersom blodsukkernivået blir altfor høyt, kan pasienten gå i diabetisk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg