fredag 18. januar 2019

Gravide

Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. BufretLignendeNår du er gravi er et sunt og variert kosthold viktig. Da vil du og barnet få i dere de næringsstoffene som dere trenger, blant annet folat. Graviditet og svangerskap, Svangerskapskontroller. Informasjon om ernæring for gravide fra offentlige myndigheter.


Usikker på hva du kan spise når du er gravid? Søk etter en matvare, så vil vår søkemotor umiddelbart gi deg svaret på om matvaren er trygg.

Hvor mange prosent av de som er gravide tror du får i seg den anbefalte daglige mengden av grønnsaker og frukt? Her har vi samlet alt innhold om gravid for deg. Sist publiserte: Hva er normal eggløsning? Vi anbefaler ikke at du som er gravid skal fokusere på alt som kan gå galt, dette er ikke hensikten med denne oversikten. Generelt defineres graviditet fra det tidspunkt hvor kvinnens egg blir befruktet av mannens sæ medisinsk defineres graviditeten enkelte ganger fra tidspunktet . Mange av matvarene som nevnes nedenfor, er lite brukt i et normalt norsk kosthol og vil derfor bare gjelde en liten gruppe gravide.


Dette gjeld også påverknader som den gravide kvinna blir utsett for i arbeidsmiljøet sitt. I nokre arbeidsmiljø finst det likevel forhold som kan vere farlege både . Lifeline Care Gravid er et kombinert Omega- multivitamin og -mineraltilskudd som er tilpasset den gravide kvinnens og hennes kommende barns behov. Gravide utsetter seg for en viss risiko ved å reise utenlands, særlig til tropiske strøk og ved reiser under primitive forhold. Tilrettelegging for gravide handler om å skape trygghet for den gravide og for arbeidsgiveren. Små tiltak kan gjøre at gravide står lenger i jobb.


Er du gravi lurer du sikkert på hva du kan spise, hva du bør spise og hva du for all del ikke skal spise. Her finner du alt du trenger å vite om mat for gravide. Mange gravide tar folat, men bør også passe på å få nok jo både for sin egen og babyens del.


Det er mistanke om at infeksjon hos gravide kan føre til fosterskader. I områder med stort utbrudd av zikafeber, har det også vært en stor økning . På Poliklinikk for gravide vurderer og behandlar vi sjuke gravide, gravide med komplikasjonar som oppstår i svangerskapet og gravide med komplikasjonar frå .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg