torsdag 31. januar 2019

Strekkmerker

Strekkmerker (striae distensae) er skader i det som kalles for lærhuden. Disse merkene kommer av at huden blir strukket (derav navnet) og er vanlig i puberteten . VANLIG PROBLEStrekkmerker fremtrer som regel i sammenheng med pubertet, graviditet, vektvariasjon eller kroppsbygging.

STREKKMERKER: Trøst deg med at de blir mindre synlige med tiden og at de fleste av oss får dem. Er du veldig plaget, finnes det imidlertid et . Alt om strekkmerker i forbindelse med graviditet, overvekt, pubertet og kroppsbygging. Striae er en form for arrdannelse i lærhuden som et resultat av at huden er .

Strekkmerker (striae) skyldes at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes. Strekkmerker ses som rosa til blåfiolette linjer eller bånd på mage, seteparti, . Strekkmerker er skader i den delen av huden som kalles lærhuden, som befinner seg under det ytterste hudlaget. Men det er én ting som kan redusere strekkmerkene betydelig etter svangerskapet. Strekkmerker eller striae, er en form for arrdannelse i underhuden (dermis), som et resultat av at huden er strukket mer enn den tåler.


Strekkmerker (striae) er skader som oppstår i kroppens underhud. De opptrer i starten som rosa til blåfiolette striper eller bånd på magen, setepartiet, brystene, . Strekkmerker, også kalt ”striae distensae” eller på engelsk stretch marks, er hvite eller røde striper som dannes på huden. Strekkmerker kalles også for “striae” eller “strechmarks”.

Strekkmerker på rumpa og lårene er svært vanlige og ofte noe som gutter og jenter . Har du strekkmerker og synes at de er sjenerende? Her har du flere tips og råd til hjelp mot strekkmerker. Strekkmerker er uregelmessigheter i huden som opptrer som striper, bånd og linjer. Strekkmerker skyldes defekter i lærhuden, og oppstår når huden utsettes for strekkrefter. Men nå har jeg fått noen blå strekkmerker som går bortover, vil det si at jeg blir enda feitere.


Strekkmerker kommer som regel av veldig . Få ting er mer irriterende enn strekkmerker på huden din. Endringer i vekt eller hormonelle ubalanser er vanligvis hovedårsaken til disse endringene. Strekkmerker er skader i underhuden og er, som navnet antyder, synlige spor av at huden har blitt strukket.


Nå har jeg brukt Bio-Oil mot strekkmerker i flere måneder (les her og her), og jeg vil gjerne tipse dere om den igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg