søndag 27. januar 2019

Ubehandlet klamydia

Klamydia er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer. På flere hjemmesider leser jeg at; Ubehandlet klamydia forsvinner vanligvis av seg selv iløpet av 1-år. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.


Ubehandlet klamydia kan føre til sterilitet, spesielt hos kvinner. Klamydia er den viktigste årsaken til sterilitet hos både gutter og jenter i Norge. Det er umulig å si hvor lenge en kan gå med ubehandlet klamydia før man får .

Menn kan også få komplikasjoner av ubehandlet klamydia. Eksempelvis kan bitestikkelene, røret som holder testiklene på plass i pungen, bli betente og gi . Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen i Norge, og skyldes infeksjon med bakterien Clamydia trachomatis. Ubehandlet klamydia går gjerne over i løpet av seg selv i løpet av en stun gjerne snakk om 1-år. Klamydia kan føre til farlige infeksjoner som kan forårsake . Klamydia brenner ut av seg selv etter en stun men ubehandlet klamydia kan føre til andre infeksjoner, som kan gi store plager, og muligens føre til at man blir . Klamydia er en smittsom urogenital infeksjon for- årsaket av bakterien.


Ubehandlet klamydia kan føre til epididymitt (bitestikkelbetennelse) hos menn. Ubehandlet klamydia kan i verste fall spre seg til egglederne og gi infeksjon som fører til sterilitet og kroniske underlivssmerter.

Ubehandlet klamydia kan hos kvinner gi betennelse i egglederne, noe som igjen kan føre til arrvev som helt eller delvis tetter igjen egglederne. I dag fikk jeg brev i posten, etter at de hadde tatt en klamydiatest av meg. Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia. Ubehandlet klamydiainfeksjon er en av de vanligste årsakene til . Klamydia er den mest utbredte kjønnssykdommen i Norge, og kan gi.


Ubehandlet klamydia kan føre til en rekke komplikasjoner for både menn og kvinner. En ubehandlet infeksjon kan også gi andre komplikasjoner hos menn, blant annet en leddgiktsykdom som kalles reaktivt artitt. Klamydia er lett å behandle med antibiotika, men fjerner ikke opp på egen hånd hvis venstre ubehandlet. Hvis venstre ubehandlet, vedvarer bakterier og kan til . Klamydia er herhjemme mest kendt som en kønssygdom, der invaderer celler primært i. En ubehandlet klamydia infektion kan brede sig og hos kvinder give . Klamydia kan behandles med antibiotika, men ubehandlede infeksjoner kan hos et fåtall medføre komplikasjoner som bekkeninfeksjon, . Klamydia smitter ved ubeskyttet samleie, ved kontakt mellom slimhinner på kjønnsorganer eller.


Hvis man har gått med ubehandlet klamydia i lang ti vil man merke noe da?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg