fredag 11. januar 2019

Vaksiner afrika

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Sør-Afrika. Afrika, Sør-Amerika og Asia, dersom reisen går utenom turiststeder og på . Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til alle land i Afrika.

Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. Gulfeber forekommer i Afrika, Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Krav og anbefalinger vedrørende vaksinasjon endres løpende, derfor anbefaler vi at du kontakter din egen lege eller nærmeste vaksinasjonssentral for detaljert .

Hvilke vaksiner trenger man ved reiser til de forskjellige stedene? Gulfebervaksine er påbudt i en rekke land i Afrika og Sør-Amerika, se gulfeberkartet. Om man ikke skal ha vaksine mot hepatitt B eller japansk B encefalitt er det passelig å. Utenfor Afrika er det svært få steder det er uforsvarlig å reise uten . Visum - vaksiner - sikkerhet - kostnader - beste tid å reise. Her kan du sjekke hvilke vaksiner du trenger på reisen i DinSides vaksinekalkulator. Informasjonen bak opplysningene er hentet fra . Gulfeber:Vaksinasjon anbefales ved reise til alle land i Afrika og Sør-Amerika som ligger mellom grader nord og grader syd for ekvator.


Drømmen om Afrika statrer for mange med Sør-Afrika som utgangspunkt.

Med et areal på det rundt dobbelte av Frankrike og med kystlinje både mot øst og vest, . Alle som skal reise i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Øst-Europa og Stillehavsøyene anbefales å ta vaksiner. Gulfebervaksine er anbefalt i mange land i Sør-Amerika og Afrika i området mellom grader nord og grader syd for ekvator. Gul feber vaksine er påbudt ved reise til land med gulfeber og til enkelte andre. Dette gjelder i store deler av Afrika sør for Sahara og nord for Sør- Afrika , i Sør . Vaksiner for langvarige opphold med lokalbefolkningen (gruppe 2).


Skal du studere i USA eller andre lan får du de aktuelle vaksiner satt hos oss. Gulfebervaksine er også påbudt i enkelte land i Afrika og Sør-Amerika. Vaksiner: Hepatitt A + det vanlige i norsk vaksinasjonsprogram.


Hvis du kommer fra et annet afrikansk lan kan det bli krevd bevis på at du er vaksinert mot . Det er påkrevd med gulfebervaksine i en rekke land i Afrika og Sør-Amerika. Få informasjon om alle de praktiske detaljene om Kenya her, blant annet om visum, vaksiner, valuta og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg