tirsdag 30. april 2019

Behandling av klamydia

Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Klamydia forebygges med bruk av kondom og behandles med antibiotika.

Klamydia er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer. Gå til Behandling av klamydia - Klamydia behandles med antibiotika.


Pasientene må vente i to uker etter behandling før de kan ha ubeskyttet samleie.

Gå til Behandling - Prøven tas 4-uker etter oppstart av behandling. Klamydia er i smittevernloven definert som en allmennfarlig smittsom sykdom. Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Diagnosen er likevel viktig å stille, fordi behandling kan forhindre sterilitet.


Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år. Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn. Symptomer på klamydia; Hvem bør ta klamydiatest? Behandling av klamydia; Dine rettigheter ved klamydia; Når bør du kontakte lege .

Klamydia er en vanlig seksuelt overførbar sykdom som skyldes bakterier. Plager og symptomer ved klamydia; Gratis smittesjekk; Gratis behandling . Hvis klamydia blir behandlet raskt, blir du helt frisk. Går man med klamydia uten å bli behandlet, kan den hos kvinner spre seg til egglederne, og hos menn gi . Du blir ikke immun mot infeksjonen, så selv om du har hatt klamydia før, kan du få det på nytt.


Du bør derfor teste deg for klamydia hver . Vanlig behandling av klamydia er en endagskur med et antibiotikum. Dette er vanligvis nok til å bli kvitt bakterien. Ved kompliserte infeksjoner kan behandlingen . Klamydia kan føre til varig sterilitet og bør derfor behandles raskt med antibiotika. Hos 121doc kan du bestille din behandling og få den levert på døren. Gå til Hvordan behandles klamydia - Antibiotikabehandling tar knekken på klamydia.


Vanlig behandling er en dose (to tabletter) med antibiotikumet . Har teste meg for klamydia, men ikke fått svar enda. Har nylig også fått påvist bihulebetennelse, og har fått Ery-Max for å behandle dette. Klamydia kan behandles med antibiotika og best er tetracycliner. I et parforhold er det viktig at begge parter blir behandlet selv om den ene ikke . Klamydia er den hyppigste kjønnssykdommen i Norge.


Den kan gi ettervirkninger og skal derfor tas på alvor og behandles. Les mer om behandling av Klamydia ved Oslo Hudlegesenter. Klamydia anses som en allmennfarlig sykdom, og skal alltid behandles med antibiotika.


Der vanlig å gi behandling Doxycyklin i dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg