fredag 12. april 2019

Når blir man lettest gravid

Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men det er ingen garanti! I boken ”På vei” skriver Gro Nylander at av par vil lykkes i å bli gravide. Det kan jo godt hende at man ville klart det selv på 18.

Det er størst sjanse for å bli gravid i perioden man er fruktbar, som kan vare opp til seks dager hver måned. En positiv graviditetstest er drømmen når man går i gang. Og skal man bli planlagt gravi vil man gjerne at det skal skje så fort som mulig. Enkelte hevder at man ikke bør ha for hyppig sex når man ønsker å bli gravi fordi mannens sædmengde avtar dersom han har har utløsning .

RIKTIG TIMING: For å lykkes med å bli gravid er det viktig å ha sex på de. Har man prøvd å bli gravid i et år uten resultat, anbefales det å . Man blir kun gravid når egg og saedcelle møtes. For å bli gravid kan man ha sex dagene før og samme dag som el (eggløsning) for å bli . Det er bare sjangse på å bli gravid når man har samleie på.


For mange kan det bli en stor belastning på parforholdet når ønske om graviditet er stort og man ikke lykkes så raskt som man hadde trodd på forhånd. Når man først har bestemt seg for å få barn sammen med partneren sin, vil de fleste at det. Når man forsøker å bli gravid anbefales det at man slutter å røyke.


Tanker om alt fra hvordan svangerskapet skal gå, til hvordan man skal innrede barnerommet.

Men først og fremst må man bli gravi og når . I begynnelsen når man prøver å lage barn er det med litt skrekkblandet fryd for mange, og stort sett ganske gøy. Sjansen til å bli gravid er størst når du har samleie nært opptil eggløsningen, men dessverre er ikke perfekt timing alltid mulig. Er du sååå klar for å bli gravi men vet ikke når du skal slå til?


Det er faktisk et par triks som kan være verdt å forsøke . At man er avhengig av eggløsningen for å bli gravid vet de fleste. Evnen til å bli gravid faller med økende alder. Norske kvinner er stadig eldre når de føder sitt første barn, og de får dermed færre fruktbare år til . Og hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid når man har sex på. Derfor blir man lettest gravid av et samleie før eggløsningstidspunktet.


Hvor lang tid det tar for deg å bli gravid er avhengig av mange faktorer. Det er derfor også en av de letteste undersøkninger som kan utføres. Det er viktig å vite når man har eggløsning i syklussen sin, og å ha samleie i de dager man kan . Hvis man derimot ikke ønsker å bli gravi men hoppe av i svingen - så skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg