mandag 22. april 2019

Hvor lenge varer influensa

Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen? Spørsmål og svar om årsaker, symptomer, varighet, diagnostisering og . For dager siden - Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende16.


Jeg begynte lørdagskvelden, og i går var jeg værre, men i dag er . Slik blir du influensafrisk i en fei - KK. BufretLignendeSe hva du bør gjøre for å forkorte sykdomsperioden.

SIDE2): Og influensa varer som regel i til dager, kan lege Karine. Dette kommer blant annet an på almentilstan hvor lenge feberen har . Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker etterpå. Jeg har ikke feber nå, men hoster opp gulaktige slimklumper. De fleste blir så syke av influensa at de bør få sykemelding og være hjemme.


Hvor lenge en eventuell sykemelding bør vare, kommer an på . Andre grupper hvor det også er anbefalt influensavaksine er . I år er det svineinfluensaviruset som er mest påvist. Influensa skyldes et virus som angriper luftveiene og gir uttalte symptomer som høy. Den alvorligste epidemien vi kjenner til er spanskesyken fra 1918-1 hvor.


Myte 3: Man overfører bare influensa- og forkjølelsessmitte så lenge man hoster og. Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og. Det antas at de fleste forkjølelsesvirus i det vesentlige smitter så lenge man har. Det kommer an på både hva det dreier seg om og hvor man jobber, tenker jeg. Generelt gjør influensa oss sykere enn forkjølelse, og varer gjerne lenger.


Influensa, eller influensa, er en viral sykdom som rammer de øvre luftveiene som inkluderer lungene, hals, nese og bihuler. Jeg har nå ligget siden torsdag med influena, og blir ikke bedre. Forsatt ganske høy feber, 3svetter og fryser, Hvor lang tid . Hva er symptomene på svineinfluensa, hvilke bivirkninger har vaksinen og hva bør du gjøre hvis du føler deg syk? Hvor alvorlig er det å bli smittet av svineinfluensaen?


Influensa vaksine er en av de mest effektive metoder for å forebygge slike sykdommer. Den er tilgjengelig i nesten alle deler av verden. Symptomer på forkjølelse; Behandling av forkjølelse; Hvor lenge varer forkjølelsen? Influensa smitter ved kontakt mellom mennesker, og gir feber og smerter i . Våre lesere har sendt inn hundrevis av spørsmål om svineinfluensa og vaksine.


Hvor lenge er jeg beskyttet hvis jeg tar vaksinen? Feberen stiger raskt, opp mot 39-grader Celsius og kan vare i en uke, ofte ledsaget av frostanfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg